PERSONENVERVOER

TDS shuttle service verzorgt alle personenvervoer in de ruimste zin van het woord. Zo kan u voor uw vervoer ter gelegenheid van een avondje stappen, een vrijgezellenavond, een huwelijk, feesten allerhande, een restaurantbezoek, theater of concert, een culturele en/of toeristische uitstap, enz. steeds op onze diensten beroep doen. Bestemmingen in het buitenland behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Met TDS shuttle service hoeft u zich niet langer te bekommeren om alcoholgebruik, om vermoeidheid en/of de stress van het verkeer.

Wij verzekeren steeds een correcte, stipte, veilige, gemakkelijke en betaalbare oplossing zodat u zorgeloos op pad kan gaan.

Ons transportmiddel is voorzien van alle luxe om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Zo beschikken wij over 12V- aansluitingen waar u gebruik kan van maken (gsm bijladen) en via onze muziekinstallatie kan u uw eigen muziek beluisteren (eigen muziek op drager meebrengen).

Wij bieden personenvervoer aan in de ruime regio rond Zingem, dit zijn bijvoorbeeld gemeentes en steden Oudenaarde, Zwalm, Gavere, Asper, Kruishoutem, Deinze, Nazareth, De Pinte, Gent en Zottegem.

Vraag telefonisch of via mail vrijblijvend een offerte op maat aan zodat wij je verder op weg kunnen helpen.